Saturday 23 May 2015

Olen vist eksinud?

Selge on see, et järjepidevat blogijat minust ei saa. Ja kes teab, millal ma nüüd järgmine kord siia ära eksin, sest suvi on kohe-kohe käes ja see tähendab Eestit ja loodetavasti üht põnevat erialast väljakutset ka. Sügisel jätkan loomulikult õpingutega Taanis!

Kevade saabumisega on siin ka kõik justkui ellu ärganud. Rohkem liikumist ja seiklemist! (ja ega siis ei jäägi aega enam toas arvutis blogi kirjutamiseks, eks?) Kuna kevad on ka teada-tuntud armumise aeg, siis ma otsisin selle puhul üles oma ammuse armastuse ja taaselustasin selle – SALSA! Tuleb välja, et Kopenhaagen kubiseb salsa entusiastidest ja inimesi täis tantsupõrandaid võib leida igal nädalapäeval. Suureks boonuseks tudengile on see, et leiab ka täiesti tasuta üritusi/kursuseid. Täiesti vaimustatud olen!

Kooliga seoses ootab juuni alguses ees eksam ja siis ongi selleks õppeaastaks kõik. Aga enne seda käin veel ruttu oma teises kodulinnas, Londonis, et vaadata Mirjami kolme aastat higi ja pisaraid ehk siis tema lõpukollektsioon kõndimas London Graduate Fashion Show'l!


Aga mis muidu? Kuna mulle see kirjutamine väga ikka ei istu, siis annan natuke ülevaadet piltide näol!


Ühel hetkel viis meid kool Novo Nordisk'u tehasesse, et me saaksime natuke tutvuda tegeliku tootmisprotsessi planeerimisega. Väga põnev!



Pärast otsustasime kursakaaslastega natuke Hillerødis ringi uidata ja külastasime ka seal asuvat lossi. Kuna päev oli päikseline ja soe, siis peatusime piknikuks hiiglaslikus lossiaias. 



...ja nalja sai palju!



Natuke nagu muinasjutt, kas pole?



Ja siis lõpuks käisin ära ka Kopenhaageni Tivolis. Nende kõige kuulsam lõbustuspark. Enda sisikonda raputama ja pea alaspidi rippuma-loksuma ei läinud see kord, vaid piirdusime jalutamise ja pargi imetlemisega.



...ja vaatasime Kopenhaagenile ülevalt alla.



Tuulised ilmad lakkamatult juukseid sasimas!



Ja vahepeal saame Eesti tüdrukutega kokku, viskame nalja, sõidame rattaga, teeme kükke ja oleme muidu ägedad!



Ja lõpetuseks üks peaaegu taanlane. Loomulikult rattaga ja hästi rõõmus!

No comments:

Post a Comment